Workshop wegwijzer

Vorige Artikel 11 van 14 Volgende
€ 37,50 (inclusief 21% btw)
Aantal

Workshop wegwijzer

Aan de hand van 5 plankjes die eerst worden geverfd in trendy kleurtjes kun je je eigen tekst schrijven/maken op de plankjes. Heel leuk voor bijvoorbeeld een tuinfeest, bruiloft, als geboortebord of als decoratie en wegwijzer voor de gasten.

​De wegwijzer wordt mooi afgewerkt met diverse accessoires zoals diverse houten vormen, vogeltjes, bloemen, kralen, veren, enz. Als laatste wordt het touw aan de plankjes bevestigd zodat je deze thuis meteen kunt ophangen.

​Naast de ophang wegwijzer is er ook de mogelijkheid om de plankjes op een lat te bevestigen van 1.35 meter die je gemakkelijk in de grond kunt steken. Extra plankjes toevoegen aan de wegwijzer is mogelijk tot € 3,00 per stuk (graag vantevoren via mail aangeven)

Koffie/thee met iets lekkers inbegrepen

Prijs: € 37,50 voor 5 plankjes

Duur workshop: 3 uur

Individueel inschrijven mogelijk ​zie hiervoor onze agenda of neem contact met ons op via puckenpol@ziggo.nl of telefonisch op 046-4438609 / 06-10898821

Ben je met een groepje van minimaal 8 personen mogen jullie ook zelf een ochtend, middag of avond plannen in onderling overleg.

 

 

 

 

 

 

© 2012 - 2020 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel