Workshop stippen

Vorige Artikel 7 van 14 Volgende
€ 35,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Workshop stippen inclusief een DIY pakket stippen met 3 kleuren verf en 4 stipstokjes

Tijdens de workshop stippen gaan we porselein stippen in zwart/wit (andere kleuren zijn ook mogelijk) en maak je een eigen stipwerk op porselein. Je leert de basistechniek van het stippen op porselein met het gebruik van porceleinverf. Er wordt geoefend op diverse porcelein servies (bordjes, kommetjes, amusebakjes, amuselepels, serveerschaaltjes, tegels, enz).

Ben je een snelle leerling dan zul je tijdens deze workshop met een aantal door jezelf gestipte items naar huis gaan. (max. 3 stuks)

Aan het eind van de workshop kun je jouw eigen, unieke creaties direct mee naar huis nemen. Je kunt het thuis eventueel nog afbakken, zodat het afwasbaar is. 

Vervolgens krijg je nog een stippenpakket mee naar huis om thuis verder de stippentechniek onder de knie te krijgen. Het stippenpakket bestaat uit 3 kleuren porceleinverf met 4 stipstokjes. Neem een stevige tas of een kratje mee naar de workshop om het porcelein in te vervoeren.

Wil je liever in kleur stippen dan is dit uiteraard ook mogelijk tijdens de workshop en je kunt tevens 3 kleuren verf uitzoeken die je mee mag nemen voor het stippenpakket van thuis. 

Koffie/thee met iets lekkers inbegrepen

Prijs: € 35,00 (incl. alle materialen en een thuispakket met verf en stipstokjes om thuis verder te kunnen stippen)

Duur workshop: 3 uur

Individueel inschrijven mogelijk zie hiervoor onze workshop agenda of neem contact met ons op via puckenpol@ziggo.nl of telefonisch op 046-4438609 / 06-10898821

 

 

 

 

 

 

 

© 2012 - 2020 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel