DIY pakket Communie foto schilderij

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 27,50 (inclusief 21% btw)

DIY pakket Communie foto schilderij (90 x 60 cm)

Het pakket bevat een uitgebreide handleiding en alle materialen om dit Communie fotoschilderij te maken.

Hoe leuk is het om na afloop een hoop herinneringen te hebben na een mooie dag. Het schilderij is groot genoeg om met 3 personen een foto te maken.

Maak je eigen Communie foto schilderij met dit DIY pakket. De latten worden los geleverd en maak je zelf aan elkaar met de bijgeleverde lijm. In de handleiding staat uitvoerig omschreven welke handelingen je moet verrichten.

Na 24 uur is het foto schilderij droog om verder te behandelen. Verf het schilderij in de door jouw gewenste kleur of meng je favoriete kleur. Je mag tot 3 kleuren verf aangeven in het keuzemenu.

kleur verf

De accessoires, voor de meisjes zijn dit de houten hartjes en bloemetjes in diverse formaten en voor de jongens diverse houten sterren, grote houtjes en een vogelhuisje) kun je eventueel ook verven of je laat ze blanco. 

Je maakt zelf een houten plankje met de naam erop. Ook de naam van het kind als ook de datum kun je in het keuzemenu aangeven. Wij printen dit voor je uit en in de handleiding wordt omschreven hoe je dit kunt overbrengen op het hout. Hiervoor heb je een acryl verfstift (€ 5,00) nodig die niet in het pakket is inbegrepen. 

Als laatste mag je het schilderij gaan decoreren met het breigaren, touw en de accessoires. De houtjes, de hartjes, het naamplankje en het vogelhuisje wordt met schroeven aan het schilderij bevestigd.

Het DIY pakket bestaat uit:

* uitgebreide handleiding

* 4 latten incl. potje lijm

* 3 kleuren verf met verfkwast (kleur keuze verf aangeven in het keuzemenu)

* diverse houten accessoires 

* gekleurd breigaren om de decoreren (kleur keuze aangeven in het keuzemenu max.4 kleuren)

* schroeven

* plankje om de naam erop te maken

 

 

© 2012 - 2021 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel