DIY wandcirkels

Vorige Artikel 3 van 27 Volgende
€ 32,50 (inclusief 21% btw)

DIY pakket wandcirkels 30 cm, 35 cm en 40 cm (set van 3 wandcirkels)

Met dit DIY pakket maak je een set van 3 wandcirkels van 3 mm die geschikt zijn voor binnenshuis. Ze zijn super hip en je kunt ze eindeloos combineren met de bekende "roundies" die je nu overal ziet, met een rieten placemat, een krans of een andere woondecoratie. De mogelijkheid bestaat om een 4e wandcirkel van 25 cm bij te bestellen voor € 5,00 inclusief verf.

Je maakt de wandcirkels nog persoonlijker door je eigen tekst of afbeelding erop te maken en tevens in een kleur die je zelf graag wenst. De cirkels worden eerst geverfd (max. 2 kleuren) en vervolgens maak je een leuke tekst/afbeelding. Je hebt hiervoor een acryl verfstift nodig. Misschien dat je een stift nog van een ander DIY pakket in huis hebt en anders kun je deze los erbij bestellen (€ 5,00). Er is keuze uit 5 kleuren: wit, zwart, zilver, goud of brons.

Je mag ook een dessin behang uitzoeken voor een wandcirkel van 30 of 35 cm. Je mag zelf bepalen welk dessin. Door een wandcirkel met behang te beplakken (knutsellijm) krijg je een speelser effect in het geheel. 

Een paar stukjes wol met een hartje worden meegeleverd om één wandcirkel te decoreren en een stukje touw dat je kunt gebruiken om een cirkel op te hangen. De wandcirkels worden met een gaatje aan de bovenkant geleverd zodat je ze gelijk kunt ophangen. Natuurlijk kun je de cirkels ook rechtop plaatsen tegen een achterwand. 

Indien je dat wenst, mag je bij het veld "opmerkingen" in het bestelproces aangeven welke teksten/afbeeldingen je graag zou willen hebben zodat het DIY pakket op maat voor je wordt gemaakt. Je kunt eventueel ook thuis zelf teksten maken met een leuk lettertype en prints van afbeeldingen zoeken.

In de handleiding staat omschreven welke handelingen je moet verrichten om de teksten/afbeeldingen op de wandcirkels over te brengen.

Kleur verf van foto van de wandcirkels groen met "Magic en the Bull" is olijfgroen met zwart gemengd.

Inhoud pakket:

* handleiding

​* 3 wandcirkels (30, 35 en 40 cm) 

* 2 kleuren verf naar keuze ( kleuren zie laatste foto)

* 2 verfrollers met plastic bordjes

​* wol afgestemd op de kleuren van de verf en houten hartje

* stukje touw

​* klik hier voor de verschillende dessins behang  (keuze doorgeven in het keuzemenu)

* krijtje

Zelf aanschaffen: knutsellijm/alleslijm om het behang op de huisjes te plakken en lijmpistool om het touw te bevestigen aan de achterzijde van een wandcirkel

​TIPS om in huis te hebben: schaar en acryl verfstift

© 2012 - 2021 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel