DIY Kerst houten bord

Artikel 7 van 11
€ 29,95 (inclusief btw)

DIY pakket Kerst houten bord (40 x 60 cm)

Het houten Kerstbord heeft een afmeting van 40 x 60 cm. Aan de hand van diverse tekstprinten (keuze uit 4 voorbeelden) ga je de tekst overbengen op zwart karton. Hiervoor heb je een acryl verfstift nodig. Misschien heb je deze nog in huis van een ander DIY-pakket en anders kun je deze extra (+ € 5,00) erbij bestellen.

Het bord kan aan beide kanten worden gebruikt en daarom maak je ook 2 teksten. In het keuzemenu kun je aangeven welke 2 voorbeeld teksten je wilt maken. Daarna decoreer je het houten bord met de diverse accessoires die in het pakket zijn inbegrepen en maak je een klein Kerstbomen slingertje. Voor de kleur van de stukjes wol mag je naast jute touw, wit en zwart nog 2 kleuren aangeven in het keuzemenu.

Plaats als laatste het Kerstbord in het voetje, die je eventueel zelf zwart verft. Decoreer het bord met een aantal andere Kerstaccessoires en geef het een mooi plekje in huis.

Het DIY pakket bestaat uit:

​* handleiding

​* houten bord (40 x 60 cm)

* houten voetje

* 2 x A3 zwart karton

* voorbeeld teksten (keuze in het keuzemenu aangeven)

* wit krijt

* fotohoekjes

* diverse accessoires om het bord te decoreren (wol, jute touw, kerststerren, houten kralen en houten rendier), kleurkeuze van de stukjes wol aangeven in het keuzemenu

 

Zelf aanschaffen: verfkwastje (om houten voetje te verven), zwarte verf  witte acryl verfstift, schaar en lijmpistool

 

© 2012 - 2024 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel