Navigatie

Kinderfeest pakket Hello Kitty

Een knutsel kinderfeestje Hello Kitty

Dit kinderfeest pakket bevat alle materialen om aan de slag te gaan om verschillende Hello Kitty spulletjes te maken.  Iedereen mag een super leuke Hello Kitty beeldje uitzoeken en deze worden in een glazen potje vastgeplakt met een hoop glitters erbij. Het potje wordt mooi versierd met bolletjesband zodat je thuis lekker kunt schudden met je potje. Daarna maken de kinderen nog 2 elastieke armbandjes met een echt Hello Kitty bedeltje en een leuk lint om het af te maken. In de kinderfeestbox zitten tevens nog deurhangers die de kinderen kunnen kleuren en uitknippen.

De kinderfeestbox Hello Kitty is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

   kinderfeestje hello kitty

Inhoud kinderfeestbox Hello Kitty:
* deurhanger (excl. kleurpotloden)
* glazen potje, glitters, bolletjesband en Hello Kitty beeldjes
* acrylkralen in de kleuren wit, roze, fuchsia en rood
* elastiek, Hello Kitty bedel en lint
* duidelijke handleiding

In de box treft u verschillende Hello Kitty beeldjes en bedels aan zodat de kinderen zelf een keuze kunnen maken. Gelieve er rekening mee te houden dat het vastlijmen van de beeldjes door een volwassene dient te gebeuren en het beste zou zijn om dit voor het feestje voor te bereiden zodat u zelf meer rust (en tijd) heeft tijdens het kinderfeestje

De box is exclusief kleurpotloden/viltstiften om de deurhanger in te kleuren en een sieradentangetje om het ringetje van de Hello Kitty bedel dicht te maken (rondbektang en/of platbektang). Eventueel bij te bestellen via het keuzemenu.

​Zelf aanschaffen: lijmpistool of 2 componentenlijm om de Hello Kitty beeldjes vast te lijmen

Prijs: € 10,00 per kind met een minimum van vier kinderen

 kinderfeestje hello kitty

​Tip: Om beter voorbereid te zijn op het feestje maken veel begeleiders vooraf zelf al een voorbeeld! Het is natuurlijk handig als u zelf al geoefend heeft hoe de knutselactiviteit uitgevoerd moet worden.

Sorteer op
© 2012 - 2019 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel