Kinderfeest pakket Ibiza armbandjes

Op een kinderfeestje zelf leuke Ibiza armbandjes maken

Het idee voor dit geweldige kinderfeestje is ontstaan na een vakantie op Ibiza en een bezoek aan de bekende hippiemarkt Las Dalias waar ze ook soortgelijke Ibiza armbandjes maken.

De kinderfeestbox Ibiza armbandjes is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.

kinderfeestje ibiza armbandjes

Dit kinderfeest pakket bevat alle materialen om aan de slag te gaan om 2 Ibiza armbandjes te maken. De Ibiza armbandjes bestaan uit 3 verschillende bandjes. Deze kunnen 2 x om je pols waardoor je 6 bandjes om je arm hebt.

Er worden 3 armbandjes per kind gemaakt waarvan 1 kralenarmbandje. Met de duidelijke handleiding kunnen de kinderen in een handomdraai deze geweldige leuke hippe Ibiza armbandjes maken.

De Ibiza armbandjes zijn inclusief de bedels en de kwastjes. In de box treft u verschillende gekleurde banden en koorden aan. Elk kind heeft voldoende keuze uit de diverse bandjes om haar eigen armbandjes te maken. De foto's dienen als voorbeeld zoals de Ibiza armbandjes eruit kunnen zien.

Inhoud kinderfeestbox Ibiza armbandjes:
* verschillende gekleurde bandjes (6 bandjes per kind)
* kralen, elastiek, bedels en kwastjes
* buigringen
* veterklemmen
* duidelijke handleiding

Zelf nodig: sieradentangetjes (platbektang en rondbektang)

Brievenbuspost

Prijs: € 10,00 per kind met een minimum van vier kinderen

Tip: Om beter voorbereid te zijn op het feestje maken veel ouders/begeleiders vooraf zelf al een voorbeeld! Het is natuurlijk handig als u zelf al geoefend heeft en weet welke handelingen uitgevoerd moeten worden.

Sorteer op
© 2012 - 2021 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel