Navigatie

Kinderfeestje begeleid bij Puck & Pol in Puth

Een kinderfeestje die wij geheel bij Puck & Pol begeleiden

Kinderfeestje Limburg is onderdeel van Puck & Pol

Wilt u graag uw kinderfeestje begeleid bij ons vieren?

Bij Kinderfeestje Limburg/Puck & Pol vindt u de leukste kinderfeestjes voor ieder kind van 4 tot 14 jaar. De arrangementen zijn goed voor ongeveer twee tot twee en half uur feestplezier. Wij maken het u gemakkelijk om het feestje onbezorgd en met groot succes te organiseren.

​Puck & Pol heeft een gezellige ruimte die plaats biedt aan maximaal 16 kinderen. Samen met de kinderen maken we er een gezellige creatieve middag van. De kinderfeestjes op locatie bij ons in Puth zijn inclusief limonade en diverse lekkernijen. En natuurlijk een cadeautje voor de jarige. 

kinderfeestje

Wilt u een feestje geven maar u komt niet aan een minimum van 8 kinderen of u wilt toch liever het feestje zelf begeleiden dan verwijzen wij graag door naar de kinderfeest pakketten oftewel kinderfeestboxen van Puck & Pol.

U kunt op elke doordeweekse dag (maandag t/m vrijdag) een kinderfeestje boeken.

 Wij hebben een ruim assortiment arrangementen waaruit gekozen kan worden. De arrangementen zijn voor minimaal 8 personen en maximaal 16 personen. Heef u minder dan 8 personen dan geldt de prijs voor 8 kinderen.

Let op: de agenda voor de workshops is NIET de agenda voor de kinderfeestjes. Gelieve contact op te nemen voor de beschikbaarheid data kinderfeestjes !!!!

Voor meer informatie of een kinderfeestje reserveren:

puckenpol@ziggo.nl

of

bel: 046-4438609 / 06-10898821

Sorteer op
© 2012 - 2019 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel