Creatieve workshops Puck & Pol

Creatieve workshops in Limburg

 

Zin in een gezellige ochtend/middag/avond bij Puck & Pol !!!!

Wij verzorgen creatieve workshops tot maximaal 16 personen. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan een workshop. Alleen of gezellig samen met vriendinnen, collega’s en/of familie. De workshopruimte bevindt zich in de Bovenste Puth 19 In Puth.

In onze zeer ruime landelijke tuin hebben wij een ruimte gebouwd die van alle gemakken is voorzien zoals een ruime keuken met voldoende ruimte om te werken, toilet en heerlijk verkoelende AIRCO.

workshopruimtetuin

Gezellig samen met vriendinnen, collega's en/of familie freubelen onder het genot van een drankje en wat lekkers. Groepen groter dan 16 personen zijn op aanvraag mogelijk !!!!!!!

  workshop

Het is tevens mogelijk om je individueel in te schrijven voor een workshop. Je kunt dan samen met je vriendin, je moeder of een collega deelnemen. Er kunnen maximaal 3 workshops gecombineerd worden. Welke 3 workshops dat zijn zullen we in onderling overleg met elkaar bespreken.

Onderaan deze pagina treft u ons aanbod aan van creatieve workshops en hier onze agenda van de diverse data om in te schrijven. Vrijdagavonden, zaterdagen en zondagen zijn ook mogelijk voor groepen vanaf 10 personen om een workshop te plannen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u met een groep van 10 of meer personen deelnemen aan een workshop dan kunnen we een datum in onderling overleg afspreken.​​

NIEUW MOEDER-DOCHTER WORKSHOP AVOND:

vanaf 1 maart start ik 1 x per maand met een moeder-dochter workshopavond. Deze avond is speciaal bedoeld voor moeders met dochters (vanaf 16 jaar). Leuk als verjaardagscadeau, voor Moederdag of zomaar een gezellig samenzijn om je moeder of dochter in het zonnetje te zetten. 

Op deze avond mogen jullie beide, of als een moeder met 2 of meer dochters wilt aanschuiven, een workshop naar keuze volgen. De avond zal feestelijk worden aangevuld met lekkere hapjes, drankjes & een glaasje bubbels. Na afloop ontvangen jullie nog een leuk cadeautje als aandenken.

Data moeder-dochter workshopavond: woensdag 25 maart (VOL), dinsdag 21 april (VOL) en woensdag 6 mei (VOL) en dinsdag 12 mei (12 plekken vrij). 

De prijzen van de workshops zijn per persoon inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en diverse lekkernijen.

Onze workshops zijn ook heel leuk voor een vrijgezellenfeest, een babyshower, een familie- of een bedrijfsuitje.

​Heeft u vragen of interesse dan kunt u ons mailen (puckenpol@ziggo.nl) of meteen bellen op 06-10898821 of kijk snel in onze webshop!

Adres workshopruimte: Bovenste Puh 19 in Puth

Routebeschrijving workshopruimte en parkeren klik hier

Meer info: mail ons of bel gerust 06-10898821

AGENDA WORKSHOPS

Sorteer op
© 2012 - 2020 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel