Navigatie

Creatieve workshops Puck & Pol

Creatieve workshops in Limburg

Zin in een gezellige ochtend/middag/avond bij Puck & Pol !!!!

Wij verzorgen creatieve workshops tot maximaal 16 personen. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan een workshop. Alleen of gezellig samen met vriendinnen, collega’s en/of familie. De workshopruimte bevindt zich in de Bovenste Puth 19 In Puth.

In onze zeer ruime landelijke tuin hebben wij een ruimte gebouwd die van alle gemakken is voorzien zoals een ruime keuken met voldoende ruimte om te werken, toilet en heerlijk verkoelende AIRCO.

workshopruimtetuin

Gezellig samen met vriendinnen, collega's en/of familie freubelen onder het genot van een drankje en wat lekkers. Groepen groter dan 16 personen zijn op aanvraag mogelijk !!!!!!!

  workshop vriendinnenworkshop bedrijfsuitje

Het is tevens mogelijk om je individueel in te schrijven voor een workshop. Je kunt dan samen met je vriendin, je moeder of een collega deelnemen. Er kunnen maximaal 3 workshops gecombineerd worden. Welke 3 workshops dat zijn zullen we in onderling overleg met elkaar bespreken.

Onderaan deze pagina treft u ons aanbod aan van creatieve workshops en hier onze agenda van de diversa data om in te schrijven. Vrijdagavonden en zondagen zijn ook mogelijk voor groepen vanaf 10 personen om een workshop te plannen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u met een groep van 8 of meer personen deelnemen aan een workshop dan kunnen we een datum in onderling overleg afspreken.​​

De prijzen van de workshops zijn per persoon inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en diverse lekkernijen.

Onze workshops zijn ook heel leuk voor een vrijgezellenfeest, een babyshower, een familie- of een bedrijfsuitje.

​Heeft u vragen of interesse dan kunt u ons mailen (puckenpol@ziggo.nl) of meteen bellen op 06-10898821 of kijk snel in onze webshop!

Adres workshopruimte: Bovenste Puh 19 in Puth

Routebeschrijving workshopruimte en parkeren klik hier

Meer info: mail ons of bel gerust 06-10898821

AGENDA WORKSHOPS

Sorteer op
© 2012 - 2019 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel