Navigatie

Kinderfeest pakket Ibiza tas pimpen

Een knutsel kinderfeestje Ibiza tas versieren

Het kinderfeest pakket bestaat uit een ruim assortiment van franjes, bolletjesband, galonband, kwastjesband, wol, bloemenband, kantjes, kralen, veren en natuurlijk de mini Ibiza tassen.

​Samen met je vriendinnen een hippe mini Ibiza tas maken. Iedereen krijgt een kinderformaat (17,5 x 26 cm) Ibiza rieten tas en allerlei leuke spulletjes om de tas te gaan pimpen. 

kinderfeestje ibiza tas

Daarnaast hebben wij ook een grotere variant Ibiza tas (20 x 33 cm) die zeer geschikt is voor meiden in de leeftijd vanaf 9 jaar. Een leuk detail van deze tas is dat het hengsel van dik stoer touw is en de onderkant van de tas gedeeltelijk wit geverfd is.

Update 24/08: grotere Ibiza tas met hengsel van touw zijn uitverkocht. De grotere variant tasjes worden pas weer geleverd in het voorjaar van 2019.

ibiza tas kinderfeestje kinderfeestje ibiza tas pimpen

De kinderfeestbox Ibiza tas pimpen is geschikt voor kinderen vanaf 5/6 jaar

Inhoud kinderfeestbox Ibiza tas pimpen:
* Ibiza tas (17,5 x 26 cm) / of (20 x 33 cm)
* franje band, kwastjesband, bolletjesband, kant en nog veel meer om je hippe tas te kunnen maken
* veren en bloemen
* breigaren
* lijm
* cadeautje voor elk kind
* duidelijke handleiding

Prijs: € 16,00 (mini Ibiza tas) / € 18,50 (grotere variant Ibiza tas ) per kind met een minimum van vier kinderen ​​​

Ibiza tas pimpen

In de box treft u een mix aan van diverse gekleurde (wit, geel, peach, roze, fuchsia, paars en turquoise) materialen in de kleuren zoals de foto's laten zien om de tas te pimpen. Heeft u specifieke wensen qua kleur of minder dan 4 kinderen dan verwijzen wij u graag door naar het doe het zelf pakket mini Ibiza tas pimpen.

ibiza tas pimpen

Tip: Om beter voorbereid te zijn op het feestje maken veel begeleiders vooraf zelf al een voorbeeld! Het is natuurlijk handig als u zelf al geoefend heeft hoe de knutselactiviteit uitgevoerd moet worden.

 

© 2012 - 2018 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel