Kinderfeest pakket paperbag

Een creatief kinderfeestje paperbag. 

Bij dit feestje gaan de kinderen een hippe paperbag maken 

De papieren zak kan gebruikt worden als een perfecte opberger (max. 25 kg) maar deze is ook erg leuk als decoratie. Je ziet ze tegenwoordig overal. ze zijn erg hip en je kunt ze geheel in eigen stijl maken. Super leuk om op je kamer neer te zetten waar je al  je spulletjes of speelgoed in kunt doen.

De paperbag is gemakkelijk op te rollen waardoor de bruine binnenkant zichtbaar wordt voor een leuk effect. De papieren zak is 50 x 80 x 13 cm en gemaakt van 3 lagen dik kraft papier.

Het kinderfeest pakket bestaat uit 1 paperbag per kind en alle benodigde materialen om deze geweldige leuke paperbag met naam en een afbeelding naar keuze te maken.

Het lijkt een hele klus om je naam en een tekening zo netjes op de paperbag te krijgen maar hier is een speciale techniek voor die uitvoerig in de handleiding wordt omschreven. 

De namen van de kinderen mag u in het keuzemenu aangeven zodat wij deze voor u op maat aanleveren. Diverse prints van afbeeldingen zitten tevens in het pakket inbegrepen.

kinderfeestje paperbag

De kinderfeestbox paperbag is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar voor zowel jongens als meisjes.

Inhoud kinderfeestbox paperbag:
* paperbag per kind
* zwarte stiften
* vilstiften
* diverse prints en naamprints 
* duidelijke handleiding

Prijs: € 10,00 per kind met een minimum van vier kinderen

Zelf aanschaffen: plakband of verf afplaktape

paperbag kinderfeestje

Tip: Om beter voorbereid te zijn op het feestje maken veel ouders/begeleiders vooraf zelf al een voorbeeld! Het is natuurlijk handig als u zelf al geoefend heeft en weet welke handelingen uitgevoerd moeten worden.

Sorteer op
© 2012 - 2021 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel