DIY wegwijzer

Artikel 14 van 15
€ 32,50 (inclusief btw)

DIY pakket wegwijzer (excl. acryl verfstift)

Maak je eigen wegwijzer met dit DIY pakket. Heb je binnenkort een feestje, een bruiloft, een communie of ben je geslaagd maak dan je eigen wegwijzers wel of niet in Ibiza style voor in de tuin of voor aan je deur. Natuurlijk is jouw wegwijzer ook leuk door bepaalde quotes en/of positieve woorden op de plankjes te schilderen. Door het touw is het gemakkelijk op te hangen.

​Mogelijkheid tot maximaal 5 kleuren verf aan te geven. Kleuren kunnen ook met elkaar gemengd worden waardoor andere kleuren ontstaan. In sommige voorbeelden is soms een plankje niet geverfd en in de houtlook gelaten. Wil je de wegwijzer buiten hangen (niet overdekt) raden wij echter aan om de wegwijzer nog te vernissen. 

De mogelijkheid bestaat om een witte en/of zwarte acryl verfstift bij te bestellen (€ 5,00 per stuk). Met deze stiften kun je eenvoudig de tekst op de bordjes schrijven. In de handleiding wordt uitvoerig beschreven met een simpel trucje hoe je de mooiste letters en teksten op het bord maakt. Tevens de mogelijkheid tot 4 extra plankjes (€ 4,00 per plankje) inclusief verf bij te bestellen.

Kleurkeuze verf bij keuzemenu aangeven.

Als laatste sla je met een hamer de krammetjes met het touw aan de achterkant vast aan de plankjes zodat je de wegwijzer makkelijk kunt ophangen.

​Breedte van de plankjes/pijlen varieren tussen de 8 en 12 cm en de lengte tussen de 40 en 50 cm. 

Inhoud pakket:

​- handleiding

- 5 plankjes inclusief 2 pijlen

- verfkwast

- 5 kleuren verf (keuze aangeven bij keuze menu)

​- diverse accessoires (kan afwijken van de fotovoobeelden)

- touw en krammetjes

Zelf aanschaffen: alleslijm of lijmpistool, hamer om de krammetjes in de houten plankjes te slaan​

Alle benodigde materiaal zit in het pakket.

 

© 2012 - 2024 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel