Algemene voorwaarden

ALGEMEEN
Puck & Pol is een webshop gevestigd in Puth en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 14074528. De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Puck & Pol.

PRODUCTEN
• Puck & Pol is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde artikelen.
• Puck & Pol verbindt zich jegens de klant zaken te leveren die van deugdelijke materialen zijn vervaardigd en die nagenoeg gelijk zijn aan de afbeelding op de internetsite. De klant dient echter rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven de klant niet het recht de ontvangst of de betaling van het geleverde te weigeren, aanpassingen van zijn verplichtingen of enigerlei vergoeding van Puck & Pol te verlangen.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn vermeld in euro`s. De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

LEVERING
• Bij verzending door Puck & Pol
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling.
Puck & Pol streeft ernaar om na ontvangst van uw betaling uw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan neemt Puck & Pol contact hierover met u op.
De voorraad weergegeven op de webwinkel kan afwijken van de werkelijke voorraad. Indien bestelde goederen niet voorradig zijn en de klant reeds heeft betaald doch levering op korte termijn niet mogelijk is, zullen de reeds betaalde gelden worden geretourneerd. Hiermee wordt de overeenkomst ontbonden.
• Bij afhalen door de klant
Puck & Pol biedt ook de mogelijkheid uw bestelling, na afspraak, bij Puck & Pol af te halen. U kunt dit aangeven bij uw bestelling. Puck & Pol neemt contact met u op zodra de bestelling klaar staat.

RETOURNEREN
Indien u het aangekochte artikel niet wenst te houden, kunt u dit binnen 7 dagen retour zenden (m.u.v. op maat producten) nadat u eerst Puck & Pol hiervan per email heeft geïnformeerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Indien het geretourneerde artikel door Puck & Pol in goede staat wordt ontvangen, zal het door koper betaalde bedrag (exclusief de verzendkosten) worden terugbetaald.

WIJZIGEN EN/OF ANNULEREN.
Indien u een order wenst te wijzigen of te annuleren zal Puck & Pol u € 5,00 administratiekosten in rekening brengen.

VERZENDKOSTEN
• De artikelen worden verzonden via Postnl. De verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven van Post.nl.
Puck & Pol is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post.nl. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (via puckenpol@ziggo.nl). De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van de klant.
Puck & Pol is niet aansprakelijk voor extra verzendkosten die voortvloeien uit een foutief ingevoerd verzendadres.
• U kunt er ook voor kiezen de producten bij Puck & Pol af te halen in Puth. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

BETALING
• Bij verzending door Puck & Pol
U dient het geld van de bestelling vooraf aan Puck & Pol over te maken. Dit kan middels Ideal betaling of via overschrijving per bank. Indien u kiest voor zelf overschrijven per bank ontvangt u na het plaatsen van de bestelling zo spoedig mogelijk een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het totaalbedrag inclusief de verzendkosten en een ordernummer. De betaling dient binnen 7 dagen overgemaakt te worden op rekeningnummer NL15RABO0146520807 ten name van Puck & Pol te Puth o.v.v. het ordernummer. Na ontvangst van de betaling ontvangt u hiervan een bevestiging per email. Heeft Puck & Pol na 7 dagen nog geen betaling van u ontvangen dan beschouwt Puck & Pol de bestelling als geannuleerd.
• Bij afhalen door de klant
U dient contant te betalen bij afhalen of u kunt het factuurbedrag vooraf aan Puck & Pol overmaken. De betaling dient overgemaakt te worden op rekeningnummer NL15RABO0146520807 ten name van Puck & Pol te Puth o.v.v. het ordernummer. Na ontvangst van de betaling ontvangt u hiervan een bevestiging per email en kunt u de goederen komen afhalen.

PERSOONSGEGEVENS
Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt door Puck & Pol. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

ZET- EN DRUKFOUTEN
Puck & Pol is niet verantwoordelijk voor eventuele zet- en/of drukfouten in de website.

WIJZIGINGSRECHT
Puck & Pol behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

COPYRIGHT
Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Puck & Pol.

Puck & Pol
1 januari 2014(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2024 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel