Storytelling Puck & Pol

"Ik verras mijn klant graag met de laatste trend DIY'S !!

Claudia van Puck & Pol is altijd in de weer geweest met mooie dingen bedenken en maken. 

"Als ik geen eigen zaak had gehad, pimpte ik mijn hele huis met mooie woondeco". Rond haar veertigste levensjaar was het voor Claudia duidelijk dat ze ambities had om hiermee iets te doen voor haar zelf.

Ze startte een webshop landelijke woonaccessoires en, alsof dat niet al genoeg was, had ze ook een interactieve website voor kinderfeestjes aan huis en was ze ook nog druk in de weer met zeepketting workshops aan huis. "In de webshop zat niet voldoende creativiteit. Het was puur in- en verkoop. Binnen een mum van tijd toverde ik een webshop uit de hoge hoed. Mijn eerste webshop om kinderfeestboxen te gaan verkopen was een feit!"

Van het één kwam het ander. De kinderfeestjes en -boxen sloegen aan. De moeders wilden eigenlijk ook wel een crea-avond thuis. "Ik ontwikkelde DIY-pakketten voor volwassenen aan de keukentafel. Toen dit uit zijn voegen barstte, bouwden wij een multifunctionele ruimte aan huis". In deze ruimte heeft Claudia 4 jaar kinderfeestjes en workshops begeleid. Vanwege de enorme impact van corona en de nog steeds groeiende webshop is vanaf juni 2021 besloten om alle aandacht te richten op de webshop en te stoppen met de workshops.

"Ik ben altijd creatief bezig en ik heb veel ideëen in mijn hoofd. Ik ben altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe pakketten. Het geeft een enorme voldoening als klanten met een DIY pakket van Puck & Pol aan de slag gaan om mooie woondeco te maken voor in en om huis". 

storytelling Puck & Pol

"Ik hou constant de markt en trends in de gaten. Ik wil graag vernieuwend zijn zodat mijn klanten steeds weer worden verrast". 

Liefs Claudia

 

 

© 2012 - 2024 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel