Creatief zijn? Natuurlijk kun jij dat ook!

Ben jij zo iemand die zich bij andere mensen thuis altijd afvraagt waar ze al die leuke decoraties hebben gekocht die het huis zo gezellig maken? En die er vervolgens wijselijk het zwijgen toe doet als de vrouw des huizes trots vertelt dat ze die zelf heeft gemaakt? Omdat je ervan overtuigd bent, nee zéker weet dat je dat zelf niet zou kunnen? Omdat je de minst creatieve persoon ter wereld bent? Dan is er goed nieuws voor jou: je hebt het mis!

In Puth vinden we namelijk het gezellige winkeltje Puck & Pol van Claudia Zotti, genoemd naar de gelijknamige webshop, waar je alle materialen kunt aanschaffen die ook van jou een creatieveling maken!

Claudia vertelt dat ze zich al haar hele leven bezighoudt met het bedenken en maken van mooie dingen. “Ik ben dol op decoreren, en een aantal jaren geleden besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Het begon met een webshop in woonaccessoires, maar daar kon ik mijn eigen creativiteit niet voldoende in kwijt. Van het een kwam het ander. Via kinderfeestjes en kinderfeestboxen naar DIY-pakketten voor volwassenen en woondecoraties.”

blogpuckenpol

DIY-wát?  

DIY-pakketten! De doorgewinterde niet-creatieveling zal nu misschien vragend een wenkbrauw optrekken, Claudia legt het graag uit. “DIY staat voor Do It Yourself. En een Do-It-Yourself-pakket bevat alles wat je nodig hebt om zelf een mooie decoratie te maken. En het mooie is, iedereen kan het!

Ik stel de pakketten zelf samen. Er zijn pakketten met leuke trendy decoraties, maar ook met thema’s als lente, sinterklaas en kerst. Maar waar je ook voor kiest, je kunt het zelf makkelijk in elkaar zetten! De pakketten zijn uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten alles wat je nodig hebt, inclusief instructie, om een leuke decoratie te maken. Iedereen die een schaar kan vasthouden, kan een DIY-pakket omtoveren tot een mooie decoratie.

Ik heb het tijdens de workshops die ik gaf ontzettend vaak meegemaakt dat mensen van tevoren riepen dat ze helemáál niet creatief zijn om vervolgens tot hun eigen verbazing een prachtig woonaccessoire te maken. En dat geeft zowel mij als mijn klanten een fantastisch gevoel. Ik vind het belangrijk om mensen te stimuleren hun eigen creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Er is niets fijner dan de voldoening die je voelt als je zelf een mooie decoratie hebt gemaakt, dat gevoel gun ik iedereen.”

 

 

 

© 2012 - 2024 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel