DIY herfst decoset

Vorige Artikel 5 van 11 Volgende
€ 27,50 (inclusief btw)

DIY pakket herfst decoset (excl. witte LED kaars)

Plaats de verschillende herfst items op een mooi houten bord, een zwarte metalen schaal of maak een gezellig sfeerplekje op een kast, tafel of plank. 

Met dit DIY pakket maak je een herfst decoset die je daarnaast gemakkelijk in een Sinterklaas set veranderd. Hoe leuk is dat? Vervang het minikaartje, de A6 kaart en het herfstblad voor het maantje en je hebt een leuke Sinterklaas set. 

In de keuzemenu heb je de keuze om tegen een meerprijs (€ 9,50) de Sinterklaas items (A6 kaart "zie de maan schijnt door de bomen", minikaartje "hij komt, hij komt", DIY-pakket maan op stok, zwarte verf en een zakje pepernoten) bij te bestellen. In het Sinterklaas pakket vind je een potje zwarte verf zodat je zelf de keuze kunt maken of je het houten huisje en/of het houten stokje met voet zwart verft.

Het mooie herfstblad maak je aan de hand van een werkbeschrijving. Deze wordt aan een houten stok met voet bevestigd waar je een lijmpistool voor nodig hebt. De eikels maak je door een stukje jute touw aan de  bovenkant met lijm (lijmpistool) te bevestigen.

Inbegrepen in het DIY-pakket:

* handleiding

* houten stok met voet (30 cm)

​* kastanjebruin karton

* print van herfstblad

* 3 houten eikels met jute touw

* houten stammetje met A6 kaart (keuze kaart in het keuzemenu aangeven)

* houten huisje (24 x 8 cm)

* betonnen schaaltje 

* minikaartje "hallo herfst"

* betonnen kaarsenhouder 

 

Benodigheden: pen, liniaal, verfkwast, knutsel-/alleslijm, lijmpistool en schaar

© 2012 - 2023 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel