DIY Sint grachtenstraatje

Artikel 1 van 9
€ 36,50 (inclusief btw)

DIY-pakket Sint grachtenstraatje (80 x 40 x 7 cm)

Wauwww wat een eyecather is dit gave Sinterklaas grachtenstraatje. Het straatje is maar liefst 80 cm breed en 40 cm hoog. Super leuk om voor het raam te plaatsen of op een kast/dressoir/sidetable.

Het straatje is niet alleen leuk voor Sinterklaas maar zeker ook voor de herfst of voor Kerstmis. Wissel het minikaartje om voor een herfst- of kerstkaartje, haal de zak van Sinterklaas weg en plaats voor de herfst een paar eikels op een schaaltje met een herfstblad en voor de Kerst combineer je het straatje met bijvoorbeeld een engel en een kerstboom.

Een geweldig leuk DIY-pakket die je eventueel samen met de kinderen kunt doen.

Het verven van dit grachten straatje is een behoorlijk klusje en je zult menig uurtjes  "zoet" zijn. Maar het eindresutaat is verbluffend en zeker de moeite waard. 

Het grachtenstraatje is van stevig 16 mm mdf. Je gaat als eerste alle ramen en deuren verven zodat je daarna met een verfroller, die in het pakket is inbegrepen, de rest van het grachtenstraatje kunt verven.

Als het straatje goed is gedroogd, ga je deze decoreren met het minikaartje, de maan, de sterretjes, de zak van Sinterklaas en de houten blokjes die je als cadeautjes kunt versieren.

Op de voorbeeldfoto's hebben wij aan de achterkant zwarte LED kaarsen en zwarte LED waxinelichtjes geplaatst om het grachtenstraatje te verlichten.

Het DIY pakket bestaat uit:

- handleiding

- grachtenstraatje 80 x 40 cm

- verfroller met bakje

- zwarte verf

- jute touw

- print maan, goud karton

- witte sterretjes

- houten blokjes (om cadeautjes te maken)

- wol in wit, zwart en goud lint

- kraft cadeauzakje met print letter S

- minikaartje "Sinterklaas kapoentje waar blijft mijn miljoentje"

 

Zelf aanschaffen: verfkwastje, lijmpistool, alles-/knutsellijm en schaar

 

© 2012 - 2024 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel