DIY Sintladder

Artikel 4 van 9
€ 29,95 (inclusief btw)

DIY pakket Sintladder (68 cm)

Dit super leuke DIY-pakket is weer terug van weggeweest. Zoveel leuke reacties en aanvragen mogen ontvangen afgelopen jaar dat wij opnieuw, met een kleine aanpassing, het DIY-pakket Sintladder weer in onze collectie hebben opgenomen.

De Sintladder is een mooie Sint woondecoratie die zeker een geweldig plekje in huis verdient. Je maakt de houten stokken aan elkaar met jute touw en daarna wordt het cijfer 5 aan de hand van een sjabloon uit zwart vilt geknipt (stoffenschaar) als ook de pietenmuts. Beide verwerk je in de ladder waarna je gelijk kunt beginnen met decoreren. 

Met het jute touw en de pepernoten maak je een pepernotenslinger die je samen met de diverse stukjes wol in de ladder verwerkt.

Hang als laatste het zwarte label "december" aan de ladder. Het zwarte label maak je helemaal zelf. Hiervoor heb je een witte pen of een verf acrylstift voor nodig. 

Misschien heb je deze nog in huis van een ander DIY-pakket en anders kun je deze extra bij bestellen (+ € 5,00).

Het DIY pakket bestaat uit:

- handleiding

- houten stokken

- zwart vilt en zwart karton

- sjablonen cijfer 5, pietenmuts en de maan

- goud karton en witte sterretje

- diverse stukjes wol en jute touw

- zwarte droogbloemetjes (voor de pietenmuts)

- tekstlabel "december" om zelf te maken

 

Zelf aanschaffen: lijmpistool, alles-/knutsellijm, speldenknopjes, schaar (voorkeur een stoffenschaar ivm het vilt) en een witte pen of witte verf acrylstift.

 

© 2012 - 2024 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel