DIY houten bordjes

Artikel 2 van 22
€ 26,50 (inclusief btw)

DIY pakket houten bordjes (30 x 21 cm en 15 x 20 cm)

Ook te maken in een Carnavals variant, DIY-pakket carnavals houten bordjes en een winter variant.

Maak je eigen houten bordjes om neer te zetten. Je kunt de houten bordjes in zijn geheel of gedeeltelijk verven. Daarna maak je de tekst en/of afbeelding, Hoe je het ontwerp doordrukt, wordt in de werkomschrijving, die in het DIY-pakket is inbegrepen, uitgelegd. Met de witte acryl verfstift maak je het ontwerp definitief.

In het keuzemenu mag je 2 voorbeeld prints aangeven die je graag op de bordjes wilt maken zodat je zowel de voor- als de achterkant kunt bewerken. Maak je liever een eigen ontwerp, is dat zeker ook mogelijk. Ook deze handelingen worden in de werkomschrijving uitgelegd. Bij een eigen ontwerp is het handig om een printer in huis te hebben.

De houten bordjes zijn 18 mm dik en kunnen mooi rechtop blijven staan. Combineer de bordjes met bijvoorbeeld een kandelaar en/of een andere woonaccessoire en maak er een mooi sfeerhoekje van. Je kunt de bordjes ook afzonderlijk gebruiken zoals de laatste 2 foto voorbeelden laten zien.

De bordjes kun je aan beide kanten bewerken. In de voorbeelden hebben wij met name alleen zwarte verf gebruikt maar wil je liever een andere kleur, dat is ook mogelijk. In het keuzemenu mag je zelf de kleur van de verf aangeven.

Inhoud pakket:

* handleiding

​* houten bordjes van 31 x 21 cm en 15 x 21 cm

* verf (kleurkeuze naar wens)

* verf sponsje

* wit krijtje

* witte acryl verfstift

* prints van 2 voorbeeld tekst/afbeeldingen (2 x keuze aangeven in het keuzemenu)

 

Zelf aanschaffen: schaar, potlood/pen en schilderstape

Bij het maken van een eigen ontwerp: een printer

© 2012 - 2024 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel