Navigatie

Mijn naam is Claudia Zotti. 

Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen, een dochter van 18 en een zoon van 17. Samen met mijn gezin en onze 2 poezen woon ik in het Limburgse dorp Puth-Schinnen.

claudia zotti puck en pol

In 2008 is Kinderfeestje Limburg ontstaan. Ik ben begonnen met het verzorgen van kinderfeestjes bij de kinderen thuis. Dit bleek een groot succes te zijn. De afgelopen jaren heb ik het aantal arrangementen voor deze kinderfeestjes dan ook aanzienlijk uitgebreid.

Sinds 2011 biedt Kinderfeestje Limburg (inmiddels onder de naam Puck & Pol) ook kinderfeestboxen aan voor thuisfeestjes. Vanwege de positieve reacties van kinderen en ouders heb ik besloten de koopboxen in heel Nederland te gaan aanbieden onder de naam:

 logo Puck en Pol

Na een kinderfeestje heb ik vaak de vraag gekregen of de kinderfeestpakketten ook los na te bestellen zijn. Sommige moeders vonden het "creatief" bezig zijn zo leuk dat ze vroegen of ze dit ook een keer met een aantal volwassenen konden doen. Om aan deze vragen te voldoen heb ik besloten om met ingang van augustus 2012 ook DIY pakketten te gaan aanbieden.

​Vanaf 1 mei jl. 2017 hebben wij een gezellige ruimte op de Bovenste Puth 19 in Puth waar creatieve kinderfeestjes compleet verzorgd worden gehouden.

​Bent u op zoek naar een creatieve workshop dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een super mooie en gezellige workshopruimte in een landelijke omgeving die plaats biedt aan 18 personen. Zie hier ons aanbod voor creatieve workshops.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met mij op via de mail of telefonisch op:

046-4438609 of 06-10898821.

Groetjes, Claudia Zotti

 

 

© 2012 - 2019 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel