Mijn naam is Claudia Zotti. 

Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen, een dochter van 20 en een zoon van 19. Samen met mijn gezin en onze 2 poezen woon ik in het Limburgse dorp Puth-Schinnen.

claudia zotti puck en pol

In 2008 is Kinderfeestje Limburg ontstaan. Ik ben begonnen met het verzorgen van kinderfeestjes bij de kinderen thuis. Dit bleek een groot succes te zijn. De afgelopen jaren heb ik het aantal arrangementen voor deze kinderfeestjes dan ook aanzienlijk uitgebreid.

Sinds 2011 biedt Kinderfeestje Limburg (inmiddels onder de naam Puck & Pol) ook kinderfeestboxen aan voor thuisfeestjes. Vanwege de positieve reacties van kinderen en ouders heb ik besloten de koopboxen in heel Nederland te gaan aanbieden onder de naam:

 logo Puck en Pol

Na een kinderfeestje heb ik vaak de vraag gekregen of de kinderfeestpakketten ook los na te bestellen zijn. Sommige moeders vonden het "creatief" bezig zijn zo leuk dat ze dit ook graag een keer met een aantal volwassenen wilden doen. Om aan deze vragen te voldoen heb ik besloten om met ingang van augustus 2012 ook DIY pakketten te gaan aanbieden. De DIY pakketten van Puck & Pol zijn compleet met handleiding en alle benodigde materialen. Gemakkelijker kan haast niet !!!

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met mij op via de mail of telefonisch op:

06-10898821

Groetjes, Claudia Zotti

 

 

© 2012 - 2021 Puck & Pol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel